Video: Nougatis med orange
Nougatis med orangeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
3 timer 20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Sukker
-
3 spsk Appelsinsaft
-
1 stk Appelsinskal
-
80 gram Hasselnød
-
3 stk Pasteuriseret æggehvide
-
200 gram Flormelis
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 stk Vanillestang
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Kom sukker og appelsinsaft i en gryde og varm det langsomt op over svag varme, til sukkeret er smeltet. Bag hasselnødderne i ovnen ved 200° i 15 min. og gnid den brune skal af i et rent viskestykke. Skru op for varmen og kog i 5 min., til karamellen begynder at boble og bliver gylden. Bland nøddekerner og appelsinskal i, hæld nougaten i et ovnfast fad foret med bagepapir og lad den afkøle. Pisk æggehviderne stive, tilsæt halvdelen af flormelissen og pisk i ca. 1 min., til hviderne er seje. Pisk æggeblommer, resten af flormelissen og vanilje til en luftig æggesnaps. Pisk fløden til skum og vend den i æggesnapsen. Vend forsigtigt æggehviderne i blandingen sammen med hakket nougat og kom den i en frysefast beholder. Frys isen i mindst 3 timer og server den pyntet med lidt Legro® citronmelisse
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Okse Stifado
Oksetykstegen gnides med salt og peber. Den steges i ildfast fad i en forvarmet ovn ved 16...
Nigri-sushi med tun
Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...
Fars i parmaskinke
Ælt kødet med æg, løg, salt, peber, allehånde og mosede eller finthakkede ansjoser. Form...