Video: Vitello Tonnato
Vitello TonnatoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Kalveinderlår
-
1 dåse Tun i olie
-
150 gram Ægte mayonnaise
-
3 spsk Kapers
-
3 stk Ansjosfileter i olie
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1.2 stk Laurbærblad
Tunen blendes med kapers, ansjoser og mayonnaise. Smag til med salt og peber og godt med citronsaft.
Pas på med saltet, hvis du bruger udblødte saltede kapers. Snyd ikke og undlad ansjoserne, der giver "piftet". Anretning Kødet skæres i tynde skiver og lægges på et fad. Tunsaucen fordeles over.
Der pyntes med kapers og citronskiver. Gerne citroner i olie
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet tomatsalsa
Skræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne. Blend alle ingredien...
Torskefilet i svampefrikassé
Skær torskefileterne i mindre stykker. Salt dem let og stil dem i køleskab i ca. 1 time....
Kylling med nudler og bambusskud
Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg. Kog nudler efter anv...