Video: Pasta all'amatriciana
Pasta all'amatricianaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Pasta penne
-
150 gram Svin pancetta
-
1 stk Grofthakket løg
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
1 dåse Flåede tomater
-
0.5 tsk Tørret chili
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
30 gram Pecorino ost
Hak løg, gulerod og selleri og steg det i en gryde.
Tilsæt tomat og chili og lad det simre et kvarters tid.
Smag til med salt og peber.
Skær pancettaen i mindre stykker og steg dem gyldne.
Tilsæt til slut hvidvin.
Kog pastaen og riv osten.
Vend til slut alle ingredienserne sammen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret kartoffelpie
Dej:Mel, smør, sesamfrø, hørfrø og vand (1 dl) æltes sammen og stilles koldt mindst en ½ t...
Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat
Fiskebøf Fisken hakkes fint med en stor kniv - foodprocessoren går også an, men pas på fi...
Pandekager med øl
Pandekager med ølTilføj først de flydende ingredienser i en røreskål og pisk det sammen. T...