Køkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Tilbehør
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
1 stk Avocado
1 stk Mango
200 gram Blommetomater
2 stk Forårsløg
1 stk Rød chili
2 spsk Frisk koriander
2 stk Hvidløgs fed
3 spsk Olivenolie
1 tsk Køkkensalt
1 tsk Peber
0,5 stk Citronsaft
Skræl avocado og mango, skær kødet fri og skær det i fine tern.
Skær også tomaterne i tern og snit forårsløgene i tynde skiver. Hak chili og hvidløg meget fint.
Bland alt i en skål og smag til med citron, salt og peber.
Lad det trække 10 min og server det til f. eks. bagte fisk, grillet lam eller svinekoteletter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili-lime fyldt kylling
Forvarm ovnen til 180°C. Bland smør, limeskræl, chili, krydderiblanding, skinke, salt o...
Ristede asparges med gedeost og bacon
Steg baconen på en pande over middel varme, til det er sprødt. Overfør det til køkkenrulle...
Kylling med spinatfyld
Steg kyllingefileterne på høj varme til de får en gylden farve på begge sider. Tænd for...