Video: Hvidløgsolie
HvidløgsolieKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Hvidløg
-
4 deciliter Olivenolie
-
0 Peber
-
0 Bordsalt
Hvidløgsolie
Pres hvidløget.
Bland ingredienserne.
Denne olie er bedst til at stege i, den er som regel for stærk til dressing.
Giver god smag ved stegning.
Passer specielt godt til lidt kraftigere råvarer, f.eks. rodfrugter, svinekød, og røget kød.
Spørgsmål:
Hej. Jeg overvejer at bruge denne olie i min madlavning, men vil nok ikke kunne bruge det hele på en gang. Hvor længe kan olien holde sig? Og skal det være olivenolie?? Venlig hilsen Sasja.
Svar:
Et par ugers tid burde den kunne holde.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
16/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej kok. Jeg skal bruge hvidløg til min hjemmelavede pizza, ligesom de bruger i pizzariaer. Kan jeg bruge denne opskrift til det? Med venlig hilsen Lena
Svar:
Hej , det kan du godt men brug kun 2 spsk olivenolie
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/02-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nye kartofler med oliven, feta og mynte
Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Kog dem i letsaltet vand i 12 min. Dræn kartoflern...
Butter Chicken Masala
1. Krydr kødet med garam masala og lidt salt. Varm en gryde eller sauterpande og smelt 1 s...
Brownies med skumfidus og chokolade
Sådan laver du brownies med skumfidus og chokoladeHak chokoladen i ikke alt for små stykke...