Video: Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletterKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
150 gram Rabarber
-
0.25 deciliter Vand
-
4 spsk Sukker
-
2.5 deciliter Vand
-
2 spsk Eddike
-
1.5 spsk Sukker
-
1 tsk Sambal Oelek
-
1 spsk Maizena
-
1 tsk Ingefær
-
800 gram Grøn asparges
-
1 kg Kartofler
-
600 gram Svinekoteletter
-
2 spsk Olie
Sursød-rabarbersauce
Rens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker.
Kog rabarberne med lidt vand og sukker ved svag varme, indtil de er lige ved at koge ud.
Pisk Vand eller bouillon, eddike, sukker og sambal oelek i og bring i kog.
Tilsæt majsstivelsen udrørt i koldt vand og kog saucen igennem.
Smag til med ingefær og salt og evt. mere sukker og sambal oelek.
Stil saucen til afkøling. Skær de grove ender af aspargesene og kasser dem.
Del hver asparges i 3 stykker med lange skrå snit. Kog kartoflerne og hæld vandet fra dem og lad dem dampe tørre.
Steg koteletterne i 1 spsk olie på en varm pande, eller grill dem ca. 2 min. på hver side.
Opvarm en wok eller en stor stegegryde og lynsteg aspargesene i 1 spsk olie ca. 2 min. Bland ca. 1 1/2 dl af saucen i.
Bland resten af saucen med kartoflerne.
Server kartofler og asparges på et stort fad med de stegte/grillede koteletter.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske kartofler
Vask/skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne ud i et ildfast fad eller en br...
Farmors chokoladekage
Forvarm ovnen til 180°C.Rør alle de tørre ingredienser samt mælk sammen. Tilsæt så æg og...
Artiskokker med rejer
Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer...