Video: Spansk omelet
Spansk omeletKøkken:
Ingredienser:
Spansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
850 gram Kartofler med skræl
-
2 stk Rødløg
-
40 gram Smør
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Extra jomfru olivenolie
-
2 spsk Frisk persille
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, derefter kog dem med lidt salt i 3 min.
Lad dem hvile i 5-8min bagefter.
Løgene hakkes og svitses let på en pande i lidt olie, hvidløget snittes eller presses og svitses sammen med.
Efter et par minutter ved svag varme tilsættes kartoffelterningerne på panden og svitses i 4-5min.
Derefter tages grøntsagerne af varmen.
Æggene piskes og hakket frisk persille tilsættes med lidt salt og peber.
Grøntsagerne hældes op i de piskede æg og røres let rundt.
Stegepanden varmes op igen, resten af olien og smørret smeltes og omelet dejen hældes på.
Varmen dæmpes og der lægges et låg på panden.
Bages ved svag varme i 10-12 min. til den er fast i formen.
Spansk omelet smager særdeles godt med frisk dild og sorte oliven.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladebudding med espresso anglaise
Budding: Smelt chokolade og smør sammen og tilføj sukker. Pisk sukker, æg og mel sammen ti...
Langtidsbagte spareribs med mangochutney
Langtidsbagte spareribsAllerførst gør vi opmærksom på, at du helt klart får det mest optim...
Kandiserede valnødder
Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne...