Video: Chokoladesauce
ChokoladesauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Mørk chokolade
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
Mælk og fløde varmes til kogepunktet i en lille gryde.
Imens finthakkes chokoladen.
Gryden tages af varmen - vent 5 minutter.
Halvdelen af den varme mælke-fløde hældes over den finthakkede chokolade og der røres.
Tilsæt den resterende varme mælke-fløde.
Saucen kan eventuelt opvarmes en anelse ved anretning.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juleklejner
JuleklejnerKlejner er den ældste af de danske julesmåkager. Da man i gamle dage var i stan...
Grillet gås med svesker og sauce
Rens gåsen og klap den tør. Fjern overskydende fedt. Strø med salt og hakket merian på yde...
Indisk fisk i karry
Indisk fisk karryRisKog ris efter pakkens anvisning.Damp ærterne, og bland dem sammen med...