Video: Chokoladesauce
ChokoladesauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
3
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
100 gram Mørk chokolade
-
0.5 deciliter Sødmælk
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
Mælk og fløde varmes til kogepunktet i en lille gryde.
Imens finthakkes chokoladen.
Gryden tages af varmen - vent 5 minutter.
Halvdelen af den varme mælke-fløde hældes over den finthakkede chokolade og der røres.
Tilsæt den resterende varme mælke-fløde.
Saucen kan eventuelt opvarmes en anelse ved anretning.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gylden gazpacho
Bland majs, tomat i tern, finthakket rødløg, finthakket peberfrugt, agurk i tern, bouillon...
Andebryst med appelsinsauce og bagte rodfrugter
1. Bag rodfrugterne:Tænd ovnen på 200°C varmluft. Skær rodfrugterne i stave, vend dem i ol...
Sesambrød eller -rundstykker
Sesambrød eller -rundstykkerSmelt smørret, hæld mælken i og varm den op, til den er lunken...