Video: Ravioli med lammefyld
Ravioli med lammefyldKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
16
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
200 gram Durummel
-
1 tsk Extra jomfru olivenolie
-
200 gram Lammehals
-
3 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
0.5 stk Blegselleristilk
-
2 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Tomat
-
2 kvist Frisk basilikum
-
0 Parmesan ost
-
0 Havsalt
-
0 Peber
-
0 Revet citronskal
-
0 Frisk timian
Rør æg, mel og olivenolie sammen.
Ælt dejen godt, den skal føles smidig.
Læg den derefter på køl.
Skær løg, gulerod og selleri i tern, og hak hvidløgene fint.
Brun lammet af i en gryde og tilsæt grøntsagerne og timian.
Hæld hvidvin på så det dækker.
Lad det simre i et par timer eller til kødet er mørt.
Hæld væden fra og kog det ind til en tredjedel.
Pluk kødet og bland det sammen med grøntsagerne.
Hæld den indkogte væde på, og smag til med salt, peber og citronskal - lad det køle af.
Rul pastaen tynd på en pastamaskine, trin et eller to, eller rul det så tyndt som muligt med en kagerulle på en melet bordplade.
Form små kugler af kødmassen og fordel på den tyndrullede pasta.
pensl omkring kødet med vand.
Læg endnu en gang pasta ovenpå, og forsøg - nænsomt - at presse luften ud af pastaen.
Skær omkring raviolien med en dejskærer.
Kog i rigeligt saltet vand i et par minutter.
Servér med tomat i tern, basilikum og revet parmesanost.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem blomkålsgratin
Sauce: Lav en melbolle af smør og mel. Varm mælken og tilsæt melbollen lidt ad gangen. Når...
Thaisalat med rejer og tomat
Kog rejerne i en gryde med letsaltet vand i et par minutter. Dræn dem i et dørslag og lad...
Tranebær- og jalapenorelish
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno,...