Video: New York Style Pizzadej
New York Style PizzadejKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
535 gram Hvedemel
-
135 gram Durummel
-
416 gram Vand
-
13 gram Havsalt
-
10 gram Sukker
-
20 gram Olivenolie
-
2 gram Gær
Trin 01:
Kom vand og gær i en skål, bland indtil gæren er opløst og sæt til side.
Kom mel, sukker og salt i en røreskål, bland grundigt og tilsæt forsigtigt vand- og gærblandingen. mens dejen æltes/bearbejdes, indtil væsken er absorberet og en enkelt kompakt masse opnås.
Ælt dejen på din røremaskine i 10-12 minutter, eller i hånden.
Når du vurderer at dejen er æltet færdig tilsættes olien og der æltes til denne er absorberet.
Trin 02:
Rul dejen til en kugle, tildæk dejen med husholdningsfilm eller et fugtigt viskestykke og lad dejen hvile i ca. 60 minutter.
Trin 03:
Efter 60 minutter vendes dejen ud på en overflade let strøget med mel.
Del dejen i lige 4 lige store stykker (ca. 280g pr. Stk.), rul hvert stykke til en kugle og overfør til en hævekasse eller lignende, let strøget med mel eller smurt med olie, tildæk og lad dejen hæve i 8 - 10 timer eller til dobbelt størrelse ved stuetemperatur.
Trin 04:
Opvarm din ovn til mellem 260°c - 290°c.
Hvis du benytter en alm. ovn anbefales det at benytte et bagestål.
Form hver pizza, tilføj dine yndlingstoppings og bag pizzaen.
DIG IN!
Til denne opskrift benyttes manitoba hvedemel med et protein indhold >13%, hvilket bidrager til at opnå et autentisk resultat. Andet mel kan selvfølgelig bruges, men smag og konsistens vil naturligvis ikke være helt den samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rodfrugtsauté med balsamico og timian
Skær rodfrugterne i stykker på 1x1 cm. Svits dem i smør tilsat timian.Mens rødderne svitse...
Pasta med laks
Pasta med laks Start med at tænde ovnen på 200 grader (180 grader ved varmluft). Kom lakse...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...