Video: Vårsuppe
VårsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Løg
-
25 gram Smør
-
2 spsk Hvedemel
-
1 liter Hønsebouillon
-
250 gram Ærter
-
2 bdt Frisk kørvel
-
0.5 bdt Frisk persille
-
2 stk Æggeblomme
-
1 deciliter Piskefløde 38%
Hak løget og steg det gyldent i smør. Tilsæt mel og rør godt rundt. Hæld bouillonen i. Skær salat i strimler og hæld i sammen med ærter, hakket kørvel og hakket persille. Kog suppen ved lavt blus i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Æggeblomme og fløde røres sammen og piskes med lidt varm suppe. Blandingen hældes tilbage i suppen, og varmes uden at koge.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lakseroulade med flødeost
Sådan laver du lakseroulade med flødeost Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakke...
Ananastærte med vanille
Ananastærte med vanille, fremgangsmåde:Saml dejen hurtigt og lad den hvile koldt. Gerne ti...
Muffins med hvid chokolade og bær
Pisk æg, sukker og vanillesukker godt sammen og rør mælken i, så det bliver mere flydende....