Video: Bloody ceviche
Bloody cevicheKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Forret
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
6 timer 10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Torskefilet
-
400 gram Citron
-
100 gram Løg
-
1 stk Tomatpure
-
0,5 deciliter Tomatjuice
-
0,5 tsk Køkkensalt
-
500 gram Grønne oliven
-
1 tsk Worcestershire sauce
-
0,5 tsk Tabasco
-
1 stk Grønne chili
-
5 stk Cherrytomat
-
1 bdt Koriander
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Citronsaft
Skær fisken i terninger. Pres saften af citronerne og lad fisken marinere i saften i 4-6 timer. Rør i mellemtiden en marinade sammen af løget, som hakkes fint, tomatpuré, tomatjuice, salt, oliven, worcestershire- og tabascosovs. Hæld halvdelen af citronsaften fra fisken, tilsæt marinaden og lad det trække natten over i køleskabet. Vend til at begynde med cevichen sammen med lidt af den hakkede chili, men ikke det hele på en gang. Det kan være, at retten føles for stærk, men på denne måde er det muligt at regulere styrken i retten. Hak cherrytomaterne, tilsæt dem og smag evt. til med lidt mere salt og citronsaft. Hak persillen, hæld den i retten og lad den trække i ca. 15 min. før servering. TIPS: Hvis du er usikker på mængden af chili, så smag retten til ved at tilsætte chilien lidt ad gangen. Det samme gælder koriander. Hvis man ikke bryder sig om den krydrede smag af frisk koriander, kan det erstattes af friskhakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød og grønsager - tagine
1. Varm olien ved middel varme i en tagine eller gryde og svits løg heri nogle minutter....
Ingefærsmåkager
Bland mel, natron og sukker i en stor røreskål. Riv ingefær fint og kom den i blandingen s...
Tunmousse med husblas
Tunmousse med husblasHæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom derefter tunen i en skål og...