Video: Indbagt kylling med sur sød sauce
Indbagt kylling med sur sød sauceKøkken:
Ingredienser:
Vietnamesisk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tempura batter mix
-
1 liter Rapsolie
-
300 gram Kyllingefileter uden skind
Kyllingen skæres i mindre stykker.
Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget varm.
Tempura mix blandes med vand og kyllingestykkerne kommes i dejen og derefter over i den varme olie.
De skal have 3-4 min i olien.
Serveres med sursød sauce og kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Makrel i eddikemarinade
OBS: Til retter, der som denne bl.a . består af rå fisk, er det meget vigtigt at bruge HEL...
Bondebrød
Opskriften til 10 portioner svarer til 2 brød. Først skal surdejen laves. Rør gæren ud...
Tatar af røget laks
Tatar af røget laksDu skal starte med at ordne den røgede laks. Skindet fjernes på laksen,...