Video: Indbagt kylling med sur sød sauce
Indbagt kylling med sur sød sauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Vietnamesisk
Hovedret
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tempura batter mix
-
1 liter Rapsolie
-
300 gram Kyllingefileter uden skind
Kyllingen skæres i mindre stykker. Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget varm. Tempura mix blandes med vand og kyllingestykkerne kommes i dejen og derefter over i den varme olie. De skal have 3-4 min i olien. Serveres med sursød sauce og kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Havregrødspandekager
Klatkager af havregrød Start med at lave din havregrød - kog havregryn med vand ell...
Løgtærte
Lav en mørdej (se opskriften andet steds her på siden) og lad den hvile en time. Rul dejen...
Kinesiske forårsruller med sød chilidip
Skær kål, forårsløg, chili, ingefær og hvidløg i meget små stykker. Lynsteg sammen med res...