Video: Indbagt kylling med sur sød sauce
Indbagt kylling med sur sød sauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Vietnamesisk
Hovedret
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tempura batter mix
-
1 liter Rapsolie
-
300 gram Kyllingefileter uden skind
Kyllingen skæres i mindre stykker. Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget varm. Tempura mix blandes med vand og kyllingestykkerne kommes i dejen og derefter over i den varme olie. De skal have 3-4 min i olien. Serveres med sursød sauce og kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordskokkesuppe
Jordskokkesuppe For at lave selve selve suppen skæres jordskokkerne i skiver. Smelt smørre...
Saftig efterårskage
Saftig efterårskagePisk æg, sukker og vanilje luftigt og skummende i en stor skål. Sigt hv...
Cookies med chokolade og nødder
Tænd ovnen på 190ºMel, bagepulver og salt blandes i en skål for sig .Sukker, brun farin og...