Video: Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydipKøkken:
Ingredienser:
Vietnamesisk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1300 gram Hel kylling
-
3 tsk Tandoori krydderi
-
4 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Peber
-
6 spsk Olie
-
200 gram Creme fraiche 18%
-
1 spsk Mango chutney
-
2 spsk Citronsaft
-
2 spsk Hakket purløg
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål.
Anbring kyllingen i en bradepande og pensl kyllingen med olieblandingen.
Kom lidt vand i bunden af bradepanden og steg kyllingen i ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 200 grader.
Først med brystet opad, og efter en halv time med brystet nedad.
Kyllingen skal pensles nu og da med olieblandingen.
Bland en dip af creme fraiche, mangochutney, citronsaft og purløg i en skål og stil den til side.
Del kyllingen i mindre stykker og server den sammen med dip, salat og kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvesnitzel i ekstragon-flødesovs
Vend schnitzlerne i melet og steg dem i olie. Tag schnitzlerne af panden og svits de finth...
Gratineret kartoffelmos med oksekød og champignon
Skær kartoflerne i tern, og kog dem møre i usaltet vand. Hak løg og hvidløg. Svits dem i o...
Hollandsk biksemad
Hollandsk biksemad1/10 af vandet bringes i kog i en stegegryde, heri brændes karryen af.&n...