Video: Bagt chokoladecreme
Bagt chokoladecremeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
150 gram Usaltet smør
-
140 gram Chokolade 55%
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
110 gram Sukker
-
2 spsk Florsukker
Smelt smørret, uden at det bruner - tag lidt fra til formene.
Smelt chokoladen i en skål i vandbad.
Lad smør og chokolade køle af.
Pisk æg og sukker luftigt - i mindst 3 min.
Vend først smørret i æggeblandingen og derefter chokoladen.
Smør 6 ovnfaste forme (a ca. 2 dl) med smeltet smør og fordel chokolademassen heri.
Sæt formene på en kold bageplade og bag dem øverst i ovnen.
Desserten falder lidt sammen på midten, når den kommer ud af ovnen - det er meningen.
Ved serveringen:
Sigt lidt florsukker over de varme desserter og stil dem på kolde tallerkener.
Pynt hver tallerken med lidt af frugten og server resten til.
Tips:
Desserten kan serveres med kold flødeskum eller vaniljeis.
Chokoladecremen kan laves dagen før og fordeles i formene.
Stil formene, med den rå creme, tildækket i køleskabet til næste dag.
Tag formene direkte fra køleskabet og bag desserten som angivet.
Desserten er blød og cremet i midten efter bagning.
Jordbærrene kan erstattes med årstidens frugt, fx pærer, kiwi, mango, ananas, hindbær eller jordbær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk Salsa
Bland finthakkede tomater, hakkede forårsløg, olivenolie, eddike, hakkede chilier, finthak...
Saltkogte kartofler med aioli
Saltkogte kartoflerVask kartoflerne grundigt og lad skindet blive på.Fyld en stor gryde me...
Braiserede kalvebrisler
Braiserede kalvebrisler Læg brislerne i koldt vand, med lidt eddike, 1 times tid. Kog...