Video: Indbagt kalkun
Indbagt kalkunKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0 stk Gul peberfrugt
-
100 gram Hasselnød
-
2 stk Butterdejsplader
-
6 spsk Hvedemel
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
0 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
2 stk Æg
-
0 stk Grøn peberfrugt
Nødder, løg og peberfrugt skæres i tern.
Kalkun fars tilsættes, sammen med mel og et æg.
Farsen røres sammen.
Farsen lægges på 1 butterdejsplade.
Den anden butterdejsplade lægges ovenpå.
Dejen trykkes sammen i kanterne, så farsen er lukket helt inde i dejen.
Brug en gaffel til det, og for at den ikke skal hænge fast i dejen, dypper du gaflen i vand.
Pisk det andet æg, og pensel dejen med det.
Retten bages i ovnen ved 200 grader i forvarmet ovn ca. 25 minutter, til dejen er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunruller med fjerkrælever
Skær kulkunbryst i tynde skiver, cirka 125 - 150 g pr. stkTør kyllingeleveren godt af i kø...
Rugbrød med surdej og øl
Rugbrød med surdej og ølStart med at røre de første 330 milliliter pilsnerøl, yoghurt og s...
Gammeldags mørbradgryde
Skøn ret til både hverdag og når man får gæster!Mørbraden pudses af og skæres i store tern...