Video: Indbagt kalkun
Indbagt kalkunKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0 stk Gul peberfrugt
-
100 gram Hasselnød
-
2 stk Butterdejsplader
-
6 spsk Hvedemel
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
0 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
2 stk Æg
-
0 stk Grøn peberfrugt
Nødder, løg og peberfrugt skæres i tern.
Kalkun fars tilsættes, sammen med mel og et æg.
Farsen røres sammen.
Farsen lægges på 1 butterdejsplade.
Den anden butterdejsplade lægges ovenpå.
Dejen trykkes sammen i kanterne, så farsen er lukket helt inde i dejen.
Brug en gaffel til det, og for at den ikke skal hænge fast i dejen, dypper du gaflen i vand.
Pisk det andet æg, og pensel dejen med det.
Retten bages i ovnen ved 200 grader i forvarmet ovn ca. 25 minutter, til dejen er gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicanske kyllingekebabs
Bland olivenolie, kommen, hakket koriander, saft fra lime, salt og peber i et fad. Skær ky...
Italiensk tomatsuppe
Italiensk tomatsuppeOpvarm rapsolien i en gryde som er stor nok til, at suppen kan være i...
Mandel-chokoladekage
Smelt chokolade og smør og afkøl blandingen let. Pisk æggeblommerne tykke med sukkeret og...