Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Forret
50 minutter
25 minutter
10
Fremgangsmåde:
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.
Stykkerne udhules med en teske. Indmaden hakkes.
Agurkerne drysses med salt og lægges i et ildfast fad.
Risene koges til løse ris sammen med tomaterne.
Hakket skalotteløg og agurkeindmad røres i risene, og fyldes smages til med salt og peber.
Fyldet i agurkerne drysses med parmasanost.
Lidt smørklatter fordeles over.
Stilles i ovnen ved 200 grader ca. ½ time.
Serveres som frokostret eller forret evt. med flûtes.
Antal personer: 4
1-2 stk Agurk
1/2 tsk Salt
12 deciliter Løse ris
2 deciliter Vand
4 stk Hakkede tomater
1 stk Hakket skalotteløg
1/2 tsk Salt
1/2 tsk Peber
2-3 spsk Revet parmesan
15 gram Smør