Farserede agurker

13/12-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Forret

50 minutter

25 minutter

10



Fremgangsmåde:

Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.
Stykkerne udhules med en teske. Indmaden hakkes.
Agurkerne drysses med salt og lægges i et ildfast fad.
Risene koges til løse ris sammen med tomaterne.
Hakket skalotteløg og agurkeindmad røres i risene, og fyldes smages til med salt og peber.
Fyldet i agurkerne drysses med parmasanost.
Lidt smørklatter fordeles over.
Stilles i ovnen ved 200 grader ca. ½ time.

Serveres som frokostret eller forret evt. med flûtes.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1-2 stk Agurk

1/2 tsk Salt

12 deciliter Løse ris

2 deciliter Vand

4 stk Hakkede tomater

1 stk Hakket skalotteløg

1/2 tsk Salt

1/2 tsk Peber

2-3 spsk Revet parmesan

15 gram Smør

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g