Video: Farsbrød
FarsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
2.3 spsk Havregryn
-
1 stk Æg
-
200 gram Kalkunbacon
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber.
Rør den godt sammen.
Læg kalkunbacon på husholdningsfilm, så de overlapper hinanden, midt på lægges farsen, og formes som en pølse, ved hjælp af filmen ruller du bacon rundt om farsen.
Tag fat i begge ender af filmen og drej rundt i luften, så farsen bliver presset sammen som en fast pølse.
Sæt den midt i ovnen, ved 180G i 45 min.
Lad står 5 min inden servering.
Kan serveres sammen med Ris, Pasta, stegte kartofler m.m
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagte kødboller med ramsløg, sprøde kartofler og coleslaw
Tænd ovnen på 200 grader, gerne på varmluft.Skur kartoflerne, kom dem i et ovnfast fad,...
Poke bowl
Poke bowl Skyl risene og kog dem efter pakkens anvisning. Stil risene på køl, til de...
Grillet makrel med timian
Timian finhakkes og hvidløg presses, hvorefter alle ingredienserne til marinaden piskes sa...