Video: Farsbrød
FarsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
2.3 spsk Havregryn
-
1 stk Æg
-
200 gram Kalkunbacon
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber.
Rør den godt sammen.
Læg kalkunbacon på husholdningsfilm, så de overlapper hinanden, midt på lægges farsen, og formes som en pølse, ved hjælp af filmen ruller du bacon rundt om farsen.
Tag fat i begge ender af filmen og drej rundt i luften, så farsen bliver presset sammen som en fast pølse.
Sæt den midt i ovnen, ved 180G i 45 min.
Lad står 5 min inden servering.
Kan serveres sammen med Ris, Pasta, stegte kartofler m.m
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spinat med pinjekerner
Skyl spinaten og lad bladene være fugtige. Steg spinaten i en stegegryde til den krøller,...
Grillet perlehønesalat
Dressing: Bland de 5 første ingredienser til dressingen sammen. Under stadig omrøring blan...
Kronhjort medallion med madeira-vanille-appelsin sauce
Skær kronhjorten i 8 stk. á 100 g, krydres med salt og peber og steges i lidt smør og olie...