Video: Ymerfranskbrød
YmerfranskbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
2 timer 40 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
2 deciliter Mælk
-
1.1 deciliter Ymer naturel
-
1 Køkkensalt
-
1 deciliter Rugmel
-
450 gram Hvedemel
Gæren smuldres, lun mælken og rør i gæret.
Lun ymeren og tilsæt salt, rugmel og hæld i i gæret.
Kom det meste af hvedemelet i og ælt til dejen slipper skålen.
Lade hæve til dobbelt størrelse.
Ælt og put det i en smurt form.
Efterhæve til dobbelt størrelse.
Pensles med vand og 3 skrå snitter, og drysses med lidt rugmel.
Bag nederste rille 225 grade i 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med krydderurter
Rens kyllingen grundigt, gnid den med salt indvendigt. Kom alle krydderurterne og peber i...
Bulgogi sauce
Put sojasauce og sesamolie i en lille skål og rør alle andre ingredienser undtagen hvidløg...
Pålægskagemand
Sådan laver du en Pålægsmand Gæret smuldres i det fingervarme vand og der røres til gæret...