Video: Larb Moo
Larb MooKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Forret
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 deciliter Citrongræs
-
3 stk Kaffir limeblade
-
0.5 deciliter Dansk vand
-
200 gram Frisk chili
-
400 gram Lime
-
2 spsk Fish sauce
-
1 deciliter Frisk koriander
-
400 gram Forårsløg
-
1 deciliter Frisk mynte
-
3 deciliter Parboilede ris
Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det tilside til senere brug. Tag en god tykbundet pande og varm den op, Tilsæt svinefarsen og steg det hårdt, herefter kommes vand, limesaft og fiskesauce i farsen, og der skrues ned til svag varme. Vend de fint hakket krydderurter i farsen (pas på med chili, tag lidt ad gangen så det ikke bliver for stærkt) og lad det simre i et par minutter. Anretning: Server retten med en halv lime, tyndt-skårede kaffirblade og lidt frisk mynte. Hertil en stor skål ris og en lille skål fiskesauce med lidt finthakket chili og lime saft. Tips: Der serveres ofte agurk og kinakål til de meget stærke retter, det neutraliserer den meget stærke chilismag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado- og aspargessalat med rejer
Rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peber på....
Bagte rodfrugter med parmaskinke
-Vend grøntsagerne med olie, læg dem i et ildfast fad med mynte. Vend dem godt med salt og...
Kalvelever med bacon og løg
Skær leveren ud i ét stykke pr. person. Skær baconskiverne over på midten og steg dem,...