Video: Larb Moo
Larb MooKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 deciliter Citrongræs
-
3 stk Kaffir limeblade
-
0.5 deciliter Dansk vand
-
4 stk Frisk chili
-
4 stk Lime
-
2 spsk Fish sauce
-
1 deciliter Frisk koriander
-
4 stk Forårsløg
-
1 deciliter Frisk mynte
-
3 deciliter Parboilede ris
Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det til side til senere brug.
Tag en god tykbundet pande og varm den op,
Tilsæt svinefarsen og steg det hårdt, herefter kommes vand, limesaft og fiskesauce i farsen, og der skrues ned til svag varme.
Vend de fint hakket krydderurter i farsen (pas på med chili, tag lidt ad gangen så det ikke bliver for stærkt) og lad det simre i et par minutter.
Anretning: Server retten med en halv lime, tyndt-skårede kaffirblade og lidt frisk mynte.
Hertil en stor skål ris og en lille skål fiskesauce med lidt finthakket chili og lime saft.
Tips:
Der serveres ofte agurk og kinakål til de meget stærke retter, det neutraliserer den meget stærke chilismag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med æg
Chokoladekage med ægSmørret smeltes og stilles til side for at køle lidt af.Pisk æg og suk...
Asiatiske tunkanapéer
Bland tun, mayonnaise, finthakkede nødder, knust ananas samt karry i en skål. Fordel blan...
Kold brøndkarsesuppe
Skær porrerne i ringe og klar dem i fedtstoffet. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom...