Video: Appelsinkage med valnødder og Daim
Appelsinkage med valnødder og DaimKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 5 minutter
Antal personer:
-
150 gram Sukker
-
150 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
1 stk Daim chokolade
-
50 gram Valnød
-
1 stk Appelsin
-
2 deciliter Vand
-
125 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
2 stk Æggehvide
-
125 gram Flormelis
-
2 spsk Appelsinsaft
Pisk smør og sukker sammen. Derefter kommes æggene i en af gangen. Skræl appelsinen og fjern kerner samt det hvide der sidder i skrællen. Kog appelsinskallen med valnødderne i 20 min. Og lad dem trække i 10 min. Appelsinen blendes med daim og derefter kommes skal og nødder i og blendes godt. De øvrige ingredienser kommes i dejen og derefter i en springform og bages ved 150 grader i 45 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Iransk lammegryde
Finhak løget, og svits det i lidt olie i en tykbundet gryde over højeste varme. Hak lam...
Comfortably Numb
Hæld begge ingredienser op i et collinsglas med eller uden isterninger og server.
Andesteg
AndestegOpskriften passer til en and på 3,5 kg. Start med at forvarme ovnen på 180 grader....