Appelsinkage med valnødder og Daim

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

20 minutter

1 timer 5 minutter

12



Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker sammen. Derefter kommes æggene i en af gangen.

Skræl appelsinen og fjern kerner samt det hvide der sidder i skrællen.

Kog appelsinskallen med valnødderne i 20 min. Og lad dem trække i 10 min.

Appelsinen blendes med daim og derefter kommes skal og nødder i og blendes godt.

De øvrige ingredienser kommes i dejen og derefter i en springform og bages ved 150 grader i 45 min.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

150 gram Sukker

150 gram Usaltet smør

2 stk Æg

1 stk Daim chokolade

50 gram Valnød

1 stk Appelsin

2 deciliter Vand

125 gram Hvedemel

1 tsk Bagepulver

2 stk Æggehvide

125 gram Flormelis

2 spsk Appelsinsaft

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g