Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
20 minutter
1 timer 5 minutter
12
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker sammen. Derefter kommes æggene i en af gangen.
Skræl appelsinen og fjern kerner samt det hvide der sidder i skrællen.
Kog appelsinskallen med valnødderne i 20 min. Og lad dem trække i 10 min.
Appelsinen blendes med daim og derefter kommes skal og nødder i og blendes godt.
De øvrige ingredienser kommes i dejen og derefter i en springform og bages ved 150 grader i 45 min.
Antal personer: 4
150 gram Sukker
150 gram Usaltet smør
2 stk Æg
1 stk Daim chokolade
50 gram Valnød
1 stk Appelsin
2 deciliter Vand
125 gram Hvedemel
1 tsk Bagepulver
2 stk Æggehvide
125 gram Flormelis
2 spsk Appelsinsaft