Køkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
10 stk Æbler
-
1 tsk Olie
-
1 stk Finthakket chili
-
50 gram Valnød
-
1 bdt Frisk mynte
-
1 spsk Ristede sesamfrø
-
200 gram Gedeost
Æblesalat med nødder og feta, fremgangsmåde:
Ovnen tændes på 170 grader.
Halvdelen af æblerne skæres i ret grove både og lægges i et ildfast fad med finthakket chili, grofthakkede valnødder (eller hasselnødder, hvis du foretrækker dette) og olie. Bages i ca. 30 min til æblerne er helt bløde. Husk at røre det hele rundt et par gange.
Resten af æblerne skæres i meget fine både og blandes med mynte og feta.
Når det i ovnen er færdigt blandes det hele sammen og ristede sesamfrø blandes i.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Marinade: Bland olie med chili (renset for kerner og stilk) og hvidløg sammen i en blender...
Cremet grøntsagssuppe
Varm olien op i en stor pande og sauter porre skåret i ringe under låg ved middelvarme, ti...
Rillette af and
Start med at salte andelårene. Der skal fordeles et fint lag over det hele. Herefter skal...