Video: Åbne pølsehorn
Åbne pølsehornKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
6 minutter
Antal personer:
-
10 stk Miniflûte
-
5 stk Pølse
-
200 gram Mozzarella 30+
Åbne pølsehorn
Skær pølserne i halve og læg varm flûtene i en forvarmet ovn (220 grader). Lad dem kun bage 4 min.
Skær brødene op, dog ikke helt igennem
Læg dem på en rist med bagepapir.
Fordel derefter et tyndt lag ketchup i den ene side og sennep i den anden side.
Læg pølsen i og drøs ost hen over og sæt dem ind i ovnen og bag i 2 min. Yderligere.
Så er der åbne pølsehorn, velbekomme!
Denne lækre snack er en variation af den klassiske pølsehorn. Den kan bruges i madpakken, til et mellemmåltid og til fester, hvor der skal serveres noget, der mætter og smager god.
Lav evt. din egne hjemmelavede flûtes til, hvis det skal være ekstra godt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kokoskiks
Ælt den revne kokosnød sammen med de andre ingredienser og sæt dejen i køleskab en time.Ru...
Snobrød
SnobrødDer skal tændes bål ca. 1 time før snobrødene skal bages, så er der nemlig de bedst...
Diabetesvenligt farsbrød
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd et ovnfast fad med folie.Opløs bouillonterningen i kogende...