Video: Pasta med venusmuslinger
Pasta med venusmuslingerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Musling venus rå
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Rødløg
-
1 kvist Frisk persille
-
20 gram Smør
-
200 gram Frisk fettuccine
-
0.25 deciliter Piskefløde 38%
Muslingerne skylles og børstes godt under rindende vand.
Åbne muslinger kasseres.
Damp muslingerne i vinen under låg i 5-7 minutter til alle muslingerne er åbnet.
De muslinger som ikke har åbnet sig, kasseres.
Si kogelagen gennem et rent klæde og gem den.
Sauter hvidløg, hakket løg og persille i olien og safran.
Kom piskefløde i - kog op.
Tilsæt muslingelagen og kog den ind til ca. halvdelen.
Halvdelen af muslingerne tages ud af skallerne og varmes forsigtigt i saucen.
Rør smøren i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server sammen med den kogte pasta og tilsæt de sidste muslinger.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags kylling
Tør kyllingen godt og fyld den med skyllet persille og krydr med salt og peber. Smelt smør...
Lam i rødvin
Chilier, vin, hvidløg, ingefær, spidskommen, koriander og salt kommes i en blender, som kø...
Torsk med sennepsauce
TorskSkær torskefiléterne i mindre stykker, og læg fileterne sammen med timian samt skiver...