Video: Pasta med venusmuslinger
Pasta med venusmuslingerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Musling venus rå
-
2 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Rødløg
-
1 kvist Frisk persille
-
20 gram Smør
-
200 gram Frisk fettuccine
-
0.25 deciliter Piskefløde 38%
Muslingerne skylles og børstes godt under rindende vand. Åbne muslinger kasseres. Damp muslingerne i vinen under låg i 5-7 minutter til alle muslingerne er åbnet. De muslinger som ikke har åbnet sig, kasseres. Si kogelagen gennem et rent klæde og gem den. Sauter hvidløg,hakket løg og persille i olien og safran. Kom piskefløde i - kog op. Tilsæt muslingelagen og kog den ind til ca. halvdelen. Halvdelen af muslingerne tages ud af skallerne og varmes forsigtigt i saucen. Rør smøren i og smag til med citronsaft, salt og peber. Server sammen med den kogte pasta og tilsæt de sidste muslinger.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad i ovn
Sådan laver du svinemørbrad i ovn Afpuds svinemørbraden, og fordel salt og peber godt rund...
Kærnemælkshorn
Sådan laver du Kærnemælkshorn Mel og smør smuldres, tilsæt kærnemælk og dejen ældtes hurti...
Hindbær mille feuilles
Forvarm ovnen på 220°C. Hindbær lægges i fad med flormelis henover. Bunde: Butterdejen...