Video: Currykalkun
CurrykalkunKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
1 deciliter Olivenolie
-
3 spsk Karry
-
600 gram Kalkunbryst
-
200 gram Gulerod
-
125 gram Minimajs
-
2 stk Rød peber
-
5 deciliter Creme fraiche 18%
-
400 gram Champignon
-
2 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Paprika
Grøntsagerne renses.
Løget snittes meget fint.
Gulerødderne og rød peber skæres i små tern.
Champignonerne deles i halve.
Tag en god stegegryde, kom ca. 1 dl rigtig god olie i.
Start med løget når olien er opvarmet, bare lige så de tager farve, tilsæt karry efter smag lad det bruse af.
Den fint strimlede kalkun tilføjes og steges af i 1-2 min.
Tilsæt resten af grøntsagerne, vend dem 3-4 gange så de tager farve fra karryen.
Tilsæt så creme fraiche og lad det simre 10-15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekølle med krydderiblanding
Forvarm ovnen til 165°C.Bland salt, peber, hakket merian, sennep og kardemomme i en lille...
Tapenade med grønne oliven
Bland oliven, ansjoser, hvidløg og kapers i en foodprocessor og purér dem til en glat mass...
Ovnstegte kartofler med urter
Forvarm ovnen til 175°C. Skær kartoflerne i terninger. Pres hvidløget. Bland kartoffeltern...