Video: Eisbein med saurkraut
Eisbein med saurkrautKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svineskank
-
1 stk Saurkraut på dåse
-
1 stk Æbler
-
3 stk Enebær
-
1 stk Laurbærblad
-
2 stk Hel nellike
-
1 stk Løg
-
2 spsk Smør
-
1 spsk Hvedemel
Kog skanken i så meget vand at den er dækket, ca 1 time ved 200 grader.
Tag den op.
Kom saurkraut i stegesoen.
Skræl æblet, fjern kærnehuset og snit halvdelen fint.
Anbring enebær, nelliker og laurbærblad i den ene halvdel af æblet og kom det hele i gryden.
Kom ca. 2 dl. af kogevandet ved.
Skær løget småt ud og kom det i.
Lad retten småsnurre ved 200 grader i 1½ til 2 timer, til skanken er meget mør.
Jævn saurkrauten lidt med og kom evt. 1 spsk. fedtstof i.
Fjern æblet med krydderierne.
Spis melede kartofler eller kartoffelmos til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret græskarpuré
Mos græskarkødet. Bland græskar, æblesaft, krydderier og sukker i en stor gryde, rør godt...
Krydret lever
Skær leveren i meget tynde skiver. Varm olien i en stor stegepande. Svits skiveskårne løg,...
One pot pasta med kylling
One pot pasta med kyllingRens kyllingen og snit den i tern. Pil og hak hvidløg og rød...