Video: Eisbein med saurkraut
Eisbein med saurkrautKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svineskank
-
1 stk Saurkraut på dåse
-
1 stk Æbler
-
3 stk Enebær
-
1 stk Laurbærblad
-
2 stk Hel nellike
-
1 stk Løg
-
2 spsk Smør
-
1 spsk Hvedemel
Kog skanken i så meget vand at den er dækket, ca 1 time ved 200 grader.
Tag den op.
Kom saurkraut i stegesoen.
Skræl æblet, fjern kærnehuset og snit halvdelen fint.
Anbring enebær, nelliker og laurbærblad i den ene halvdel af æblet og kom det hele i gryden.
Kom ca. 2 dl. af kogevandet ved.
Skær løget småt ud og kom det i.
Lad retten småsnurre ved 200 grader i 1½ til 2 timer, til skanken er meget mør.
Jævn saurkrauten lidt med og kom evt. 1 spsk. fedtstof i.
Fjern æblet med krydderierne.
Spis melede kartofler eller kartoffelmos til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frugtspyd
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, flormelis og citronsaft.Kog blandingen ved jævn va...
Enebærkrydret vildsvinekølle med rodfrugter
Sådan laver du vildsvinekølle Brun vildsvinekøllen grundigt i olie i en stor stegegryde. T...
Fyldte bagte løg
Kog løgene i et kvarter, så de bliver bløde. Hæld vandet fra og skær toppen af løgene. Udh...