Video: Græske frikadeller i tomatsovs
Græske frikadeller i tomatsovsKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksefars
-
0.5 stk Løg
-
2 fed Hvidløg
-
1 bdt Frisk persille
-
1 stk Æg
-
0 Salt
-
0 Peber
-
2 dåse Hakkede tomater
-
3 deciliter Oksebouillon
-
1 tsk Oregano
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 spsk
Tænd ovnen på 200°.
Frikadeller
Hak løg, hvidløg og persille fint og bland det sammen med kødet og ægget.
Form 16 aflange frikadeller og læg dem i et ovnfast fad.
Tomatsovs
Bland de hakkede tomater, det finhakkede løg, oksebouillon, oregano, hakket basilikum og balsamico vineddike sammen i en skål, rør rundt og hæld det over frikadellerne.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 50 minutter og server med ris og evt. lidt salat.
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kængurusteaks med sød kartoffelmos
Kængurumørbrad: Forvarm ovnen til 200°C. Brun kængurumørbraden i olie på en pande og sæt...
Ristet aubergine-salat med kapers og løg
Skyl og tør auberginerne. Rist dem hele over gasflammen på komfuret, på grillfunktionen i...
Tranebær- og limemarmelade
Varm farin og vand i en gryde, til farinen smelter. Tilsæt alle resterende ingredienser. K...