Video: Hjemmelavet medisterpølse
Hjemmelavet medisterpølseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 kg Hakket kalkunkød
-
2.5 deciliter Suppe
-
25 gram Salt
-
1 stk Revet løg
-
5 gram Peber
-
4 gram Allehånde
-
1 tsk Stødt koriander
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
200 cm Svinetarm
-
1 deciliter Basilikum
Hjemmelavet medisterpølse
Hak kødet en gang og rør det med salt.
Lad det trække en time.
Bland krydderier og løg i farsen og rør det med suppen. (det skal i egenligt æltes).
Derefter stoppes fyldet i svinetarme.
Disse lukkes, prikkes og koges i skælvende vand i ca. 10 min.
Steges derefter gyldenbrun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede græskar
Syltede græskarFørst sørg for at du har nogle glas der lukker helt tæt skoldet og klar til...
Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika
Forvarm ovnen til 190°C.Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål....
Tomat- og squashkompot
Skær tomaterne og squashen i skiver. Bland tomat, squash, salsa, vand, hakket oregano og b...