Video: Hjemmelavet medisterpølse
Hjemmelavet medisterpølseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 kg Hakket kalkunkød
-
2.5 deciliter Suppe
-
25 gram Salt
-
1 stk Revet løg
-
5 gram Peber
-
4 gram Allehånde
-
1 tsk Stødt koriander
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
200 cm Svinetarm
-
1 deciliter Basilikum
Hak kødet en gang og rør det med salt. Lad det trække en time. Bland krydderier og løg i farsen og rør det med suppen. (det skal i egenligt æltes). Derefter stoppes fyldet i svinetarme. Disse lukkes, prikkes og koges i skælvende vand i ca. 10 min. Steges derefter gyldenbrun.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Churros
ChurrosStart med sætte olien over i en tykbundet gryde og varme op. Først kommes vande...
Torsk med sennepsauce
TorskSkær torskefiléterne i mindre stykker, og læg fileterne sammen med timian samt skiver...
Gedeostedressing
Bland majsolie, smuldret gedeost, rødvinseddike, hakket oregano, kommen og stødt nellike i...