Video: Fiskeboller - fiskefrikadeller
Fiskeboller - fiskefrikadellerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Fiskefilet hakket
-
1 tsk Salt
-
60 gram Æg
-
1/2-1 deciliter Mælk
-
1 spsk Hvedemel
-
2 spsk Kartoffelmel
-
2 spsk Hakket løg
-
1/2 tsk Hvid peber
Fiskekødet røres med saltet. Resten af ingredienserne blandes i, og farsen røres godt. Stilles i køleskabet og trækker i ca. 30 min.
Bollerne kommes i kogende vande med lidt salt og koges færdige ved svag varme i ca. 5 min. Når bollerne stiger op til overfladen, er de færdige. Farsen kan også bruges til fiskefrikadeller.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rød enchiladasauce
Opvarm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt finthakket hvidløg og svits i 1-2 m...
Risnudler
Sådan laver du risnudler Start med at lægge risnudlerne i koldt vand i en skål i ca 10 min...
Fedtegrever
Sådan laver du fedtegrever Spækket hakkes groft gennem en kødmaskine eller med en kniv....