Video: Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananas
Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananasKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 10 minutter
Antal personer:
-
125 gram Usaltet smør
-
125 gram Mørk chokolade
-
2 stk Æg
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
4 tsk Sukker
-
2 tsk Hvedemel
Smelt chokoladen over vandbad og pisk æg og sukker.
Bland smør med æggesnapsen og vend mel deri.
Kom bagepapir i 4 ringforme og pensel med smør.
Fordel chokolademassen i formene og frys i 4 timer.
De skal være bundfrosne og de stilles i ovnen ved 225 grader i 13 min.
Derefter skal de køle af i 2 min. inden du fjerner forme og bagepapir.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Banankage med valnødder og chokolade
Banankage med valnødder og chokoladeÆg, sukker og vaniljesukker piskes hvidt og luftigt i...
Grillede laksefileter med balsamicoglasur
Bland ingredienserne til marinaden i en lille gryde. Varm op og kog glasuren ind til 1/3 a...
Chokolademousse med kaffe
Chokolademousse med kaffeDel chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad....