Video: Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananas
Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananasKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
4 timer 10 minutter
Antal personer:
-
125 gram Usaltet smør
-
125 gram Mørk chokolade
-
2 stk Æg
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
4 tsk Sukker
-
2 tsk Hvedemel
Smelt chokoladen over vandbad og pisk æg og sukker.
Bland smør med æggesnapsen og vend mel deri.
Kom bagepapir i 4 ringforme og pensel med smør.
Fordel chokolademassen i formene og frys i 4 timer.
De skal være bundfrosne og de stilles i ovnen ved 225 grader i 13 min.
Derefter skal de køle af i 2 min. inden du fjerner forme og bagepapir.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostegratinerede kartofler
Skræl kartoflerne og skær dem midt over. Placér dem i et smurt ildfast fad som toppe. Pens...
Amerikansk kyllingesalat
Halver baconskiverne, rul dem sammen og hold med tandstikkere. Steg baconrullerne på en tø...
Jordbærlagkage
JordbærlagkageJordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle...