Video: Bagekartoffel med kødfyld
Bagekartoffel med kødfyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bagekartoffel
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 spsk Revet gulerod
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Vask kartoflerne grundigt. Skær derpå et "låg" i kartoflen på den brede side, så der senere kan komme fyld i. Lav et passende hul i den tykke del af kartoflen. Det hakkede oksekød blandes med æg, peberfrugt skåret i fine tern, løg skåret i fine tern, og lidt salt og peber efter ønske. Derpå kommes kødfyldet i hullet i kartoflen, og der lukkes med kartoffellåget. Pakkes i sølvpapir og lægges i gløder i ca. 30min eller til de er færdige. Det er tilladt at kigge til kartoflen. Velegnet til hovedret med salat, eller forret evt. med en dressing af creme fraiche med lidt urter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandebrød
Bland i en skål:Rugmel,bagepulver,sukker,salt,hvedemel. (Gem lidt hvedemel)Tilsæt mælk og...
Vintersuppe
VintersuppeSkær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet f...
Bananbrød
I en stor skål bland 2.5 dl mel, sukker, bagepulver, natron og salt. Tilsæt bananer, sm...