Video: Bagekartoffel med kødfyld
Bagekartoffel med kødfyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
600 gram Bagekartoffel
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
100 gram Rød peberfrugt
-
100 gram Løg
-
1 spsk Revet gulerod
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Vask kartoflerne grundigt. Skær derpå et "låg" i kartoflen på den brede side, så der senere kan komme fyld i. Lav et passende hul i den tykke del af kartoflen. Det hakkede oksekød blandes med æg, peberfrugt skåret i fine tern, løg skåret i fine tern, og lidt salt og peber efter ønske. Derpå kommes kødfyldet i hullet i kartoflen, og der lukkes med kartoffellåget. Pakkes i sølvpapir og lægges i gløder i ca. 30min eller til de er færdige. Det er tilladt at kigge til kartoflen. Velegnet til hovedret med salat, eller forret evt. med en dressing af creme fraiche med lidt urter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kolibri kage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to kageforme og drys dem med lidt mel. Si mel, bagepulver...
Rabarbersuppe
Skær rabarber ud og kog dem i en gryde med ca. 1 l vand til de er møre. Hæld dem i et klæd...
Hindbær med vanillecreme
Smag yletten til med sukker og vanillesukker. Lad husblasen ligge i koldt vand i 5 minutte...