Video: Bagekartoffel med kødfyld
Bagekartoffel med kødfyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bagekartoffel
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
1 spsk Revet gulerod
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Vask kartoflerne grundigt.
Skær derpå et "låg" i kartoflen på den brede side, så der senere kan komme fyld i.
Lav et passende hul i den tykke del af kartoflen.
Det hakkede oksekød blandes med æg, peberfrugt skåret i fine tern, løg skåret i fine tern, og lidt salt og peber efter ønske.
Derpå kommes kødfyldet i hullet i kartoflen, og der lukkes med kartoffellåget.
Pakkes i sølvpapir og lægges i gløder i ca. 30min eller til de er færdige.
Det er tilladt at kigge til kartoflen.
Velegnet til hovedret med salat, eller forret evt. med en dressing af creme fraiche med lidt urter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Whiskeykage
Dag 1:Ca 1½ dl tørrede frugter som abrikos, tranebær og lidt rosiner skæres og dækkes med...
Græske frikadeller - Keftedes
Sådan laver du Græske frikadeller Befri franskbrødsskiverne for skorpe og udblød dem i mæl...
Rejer med salat af fennikel og appelsin
Tigerrejerne pensles med olivenolie og drysses med chilipulver. Fordel dem på 4 træspyd. S...