Video: Durumbrød
DurumbrødKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
0.5 liter Vand
-
1.25 spsk Køkkensalt
-
800 gram Durummel
Rør smuldret gær og vand sammen.
Tilsæt salt og mel og ælt dejen sej.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen ca 1 time til dobbelt størrelse.
Form dejen til tre runde brød, der lægges på bageplade med bagepapir, så de næsten støder op mod hinanden.
Efterhæves tildækket 1-1 1/2 time.
Bages ved 200 grader i ca 30 min.
Dejen kan formes til boller.
Så behøver de ingen forhævning, men hæver 1 - 1 1/2 time på pladen og bages 10 min ved 250 - 275 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggekage med bacon
Sådan laver du æggekage med baconStart med at steg baconen sprød på en tør pande. Alternat...
Andebryst med brunede kartofler
Andebryst med brunede kartoflerSkær rodfrugterne og løget i mundrette stykker, vend med ol...
Jim Laheys perfekte brød
Jim Laheys perfekte brødOpløs gæren i vandet i en skål, og bland resten af ingredienserne...