Video: Rabarbertærte med chokolade
Rabarbertærte med chokoladeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Usaltet smør
-
90 gram Flormelis
-
35 gram Mandelmel
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 stk Æg
-
250 gram Hvedemel
-
3 deciliter Vand
-
200 gram Sukker
-
0.5 stk Vanillestang
-
300 gram Rabarber
-
400 gram Lys chokolade
-
3 stk Æg
-
1 deciliter Sødmælk
-
2.5 deciliter Creme fraiche 38%
Rør smør, flormelis, mandelmel og salt sammen og rør derefter æggene i et af gangen. Rør mel i tilsidst og læg den på køl i 1 time. Rul derefter dejen ud og beklæd et et smurt tærtefad. Den stilles på køl i 30 min. Tag tærten ud og stik den med en gaffel. Læg derefter staniol over. Vand, sukker og vanille koges op. Beklæd et ildfast fad med bagepapir og anbring rabarberne ovenpå og hæld den kogende lage over. Lad rabarberne trække på køkkenbordet til de er møre. Hak chocoladen fint og smelt den. Pisk æggene i en skål. Kog derefter mælk og creme fraiche op til 60 grader. Pisk derefter det i æggene lidt af gangen. Sigt cremen over i den lune chokolade og vend det hele sammen. Fyld tærteformen med den bagte dej op med chokoladecreme og anbring rabarberne oven på cremen. Den bages 50 min. ved 110 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade- og pecantærte
Chokolade- og pecantærteDejBlødgør smørret og bland det med mel til det har en smuldrende...
Baconbagt laks og tomatsalat med salattern
Tilberedning: Skær laksen i stykker på ca. 3.4 cm og fjern evt. ben. Læg 5 skiver bacon l...
Marcipan-æblekage
Dej: Rør sukker og smør godt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanil...