Video: Mokkamousse dessert
Mokkamousse dessertKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Sukker
-
2 deciliter Vand
-
6 spsk Frysetørret kaffepulver
-
5 stk Husblas
-
5 deciliter Æggehvide
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
5 stk Æggeblomme
-
0 Frisk mynte
Den lækre dessert, dine gæster vil elske.
Hæld sukker med vand og kaffe i en gryde.
Tænd for blusset og bring det i kog.
Lad siruppen køle lidt af og smelt husblas i den lune kaffesirup.
Pisk æggehviderne.
Pisk fløden til skum.
Når siruppen er afkølet til stuetemperatur, blandes æggeblommer, æggehvider og flødeskum.
Fold det hele sammen med kaffesiruppen og læg på køl i 2 timer.
Anret moussen med flødeskum og mynte.
Det anbefales at bruge pasteuriserede æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelrösti
Riv kartoflerne groft, og læg dem i et viskestykke og tryk det fladt så alt overskydende v...
Ægte bearnaisesauce
Sådan laver du ægte bearnaise sovsHak skalotteløgene, stængler og nogle af de lidt grimme...
Osso buco på rødvin
Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kødet...