Video: Havtaske med saganaki
Havtaske med saganakiKøkken:
Ingredienser:
Græsk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Fennikelknold
-
1 stk Frisk chili
-
2 stk Forårsløg
-
0.75 deciliter Olivenolie
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 kg Havtaske
-
125 gram Feta 40+
Skær stilkene fra fennikelknolden.
Halvér den på langs og skær den i tynde skiver på tværs. Hak chili og forårsløg fint.
Svits fennikel, chili og forårsløg i olie indtil fennikelskiverne begynder at blive bløde, 4-5 min.
Tilsæt vin og bring det i kog.
Skær fisken ud i fileter (2 til hver) hvis det ikke allerede er gjort.
Krydr fileterne med salt og peber.
Tilsæt fileterne til fennikelblandingen og lad dem koge under låg ved høj varme i 5-6 min.
Fjern låget og smuldr feta over retten.
Varm retten igennem til osten er smeltet, ca. 1-2 min. (det må ikke koge).
Servér fileterne straks med væden som sauce.
Spørgsmål:
Ska jag servera potatis eller ris ? Eller något helt annat ??
Svar:
Hej , ris är bra till detta.
mvh Tomas
recept.se
17/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Panerede koteletter med stegte ris
Brug enten rester af risen fra dagen før, eller kog en portion så den kan nå at køle lidt...
Tunmousse med smør
Tunmousse med smørPres tunen for væske. Kom tun, smør og creme fraiche i en skål. Rør mous...
Æggekage med bacon og tomat
Pisk æg og mælk sammen. Steg baconen næsten færdig på en pande og tilsæt de to tomater skå...