Kanelhorn

Kanelhorn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (8)

Antal personer:


Butterdej

4 spsk Sukker

2 spsk Kakao

1 tsk Kanel

piskefløde 38%

nougat

solbærmarmelade

Hindbærcoulis

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Rul butterdejen ud ovenpå en blanding af sukker, kanel og kakao.

Skær butterdejen i strimler og vikl dem om kræmmerhuse i metal eller bagepapir.

Bag hornene i ca. 15 min. ved 200 grader, indtil de er sprøde.

Pisk fløden og tilsæt smeltet nougat.

Læg en stribe marmelade i hvert horn og fyld op med nougat-fløde.

Anret med coulis og evt. frisk frugt.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 04/03-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fiber Boller

Vegetar

Dejen røres grundigt i 10-15 min. Hæver, dækket med plastik, 35 min. Sættes på plade med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blind Melon

Ryst ingredienser sammen i en cocktail shaker med is. Si over i afkølet cocktailglas.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon

Kødretter

Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag