Video: Kanelhorn
KanelhornKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
0 Butterdej
-
4 spsk Sukker
-
2 spsk Kakao
-
1 tsk Kanel
-
0 Piskefløde 38%
-
0 Nougat
-
0 Solbærmarmelade
-
0 Hindbærcoulis
Rul butterdejen ud ovenpå en blanding af sukker, kanel og kakao.
Skær butterdejen i strimler og vikl dem om kræmmerhuse i metal eller bagepapir.
Bag hornene i ca. 15 min. ved 200 grader, indtil de er sprøde.
Pisk fløden og tilsæt smeltet nougat.
Læg en stribe marmelade i hvert horn og fyld op med nougat-fløde.
Anret med coulis og evt. frisk frugt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med marcipan
Chokoladekage med marcipanI en gryde smeltes smørret ved lav varme. Imens hakkes den mørke...
Gammeldags fastelavnsboller
Gammeldags fastelavnsbollerStart med at lune mælken i en kasserolle til 40 grader. Kom den...
Sauce vin blanc
Smørret smeltes uden at det tager farve. Champignons, løg samt persille tilsættes og simre...