Video: Osso buco på rødvin
Osso buco på rødvinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Okseskank
-
3 spsk Hvedemel
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olie
-
2 deciliter Rødvin
-
1 stk Rosmarinkviste
-
1 spsk Frisk salvie
-
3 stk Løg
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
2 stk Gulerod
Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kødet i olien. Hæld rødvin ved og skru ned for varmen. Kom rosmarin, salvie, tomater, gulerødder og løg ved. Lad det småstege under låg til kødet let løsner sig fra benet, 1 1/2 - 2 timer. Server med risotto.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Veganske bananpandekager
Veganske bananpandekagerDejen til veganske bananpandekager kan forberedes i en foodprocess...
Vegetar chiliret
Vegetar chiliretHak grøntsagerne og pres hvidløget. Svits grøntsager og hvidløg i olien i...
Små forrettortillaer
Tænd ovnen på 220°C. Smør en række små ovnfaste skåle (ca. 10 cm i diameter, 2 pr. person)...