Video: Bønnesalat med bacon og asparges
Bønnesalat med bacon og aspargesKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Broccoli
-
1 bdt Grøn asparges
-
300 gram Grønne bønner
-
150 gram Bacon i tern
-
1 stk Pinjekerner i pose
-
1 stk Rucola i pose
-
100 gram Feta 40+
Bønnesalat med bacon
Blancher broccoli, asparges og bønner i 4 minutter.
Lad det afkøle.
Rist baconternene på en pande.
Når baconen er blevet sprød, lægges det på en tallerken med et stykke køkkenrulle, så baconfedtet opsuges.
Rist pinjekernerne på en tør pande ved svag varme (pinjekernerne må ikke blive brune).
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og pynt til sidst bønnesalaten med stykker af fetaost.
Brug altid en god fetaost. Når du skærer fetaen i tern, så brug evt. en gaffel i stedet for den traditionelle kniv. På den måde får bønnesalaten et mere æstetisk og moderne udtryk.
Grønne bønner og bacon er altid lækkert, og her udgør de grundstenene i en dejlig bønnesalat. De søde grønne bønner går hånd i hånd med den røgede smag af bacon, og med tilføjelse af den cremede fetaost og de sprøde pinjekerner kan det kun blive godt.
Mangler du noget lidt knasende i retten? Så er er ristede mandler et sikkert hit. Tyndt skåret shiitake-svampe eller champignoner stegt sammen med bacon på panden er også lækkert. Løg stegt på panden med bacon smager ligeledes godt, da løgstykkerne bliver ekstra smagfulde, når de steger i baconfedtet.
Bønnesalat med bacon og asparges passer godt til mange slags kødretter. For eksempel vil bønnesalaten være lækker til grillede steaks med paprika-parmesansmør eller krydrede mørbradsbøffer på grill. Vi har også en smagfuld opskrift på grillet mørbrad med bønnesalat, hvis det kunne friste.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dip med rejer og estragon
Hak løg, forårsløg og frisk estragon. Put disse i en foodprocessor/blender sammen med reje...
Grillede kartofler med urter og parmasan
Slik laver du lækre grillede nye kartofler med urter og parmesanPil eller skrub godt karto...
Hvide asparges med brunet smør
Hvide asparges med brunet smørLav først det brunede smør. Kom smørret i en gryde, og smelt...