Video: Ovnbagt æggekage med kartofler og skinke
Ovnbagt æggekage med kartofler og skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kartofler
-
2 spsk Rapsolie
-
6 stk Æg
-
2 deciliter Minimælk
-
1 tsk Havsalt
-
2 tsk Oregano
-
2 stk Tomat
-
150 gram Kogt røget skinke
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
Steg dem på en pande med olie til de er gyldne.
Vend kartoflerne jævnligt.
Tænd ovnen på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.
Pisk æggene sammen i en skål med mælk, cayennepeber, oregano og salt efter smag.
Skær tomaterne i kvarte, og kom dem i skålen sammen med skinkestrimler og stegte kartofler.
Hæld æggemassen i et ildfast fad, eller hvis din skål er ildfast, kan den sættes direkte i ovnen.
Drys evt. æggekagen med revet ost, inden den sættes i ovnen.
Bag æggekagen i midten af ovnen ca. 25-30 minutter.
Tip: Retten dækkes med stanniol, hvis den bliver for mørk.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinke i ovn
Kogt hamburgerryg skæres i skiver, 2 pr. person. Skiverne lægges i et smurt ovnfast fad. D...
Pæretærte med marcipan
Pæretærte med marcipanKom hvedemel, 100 gram smør, 2 spsk. flormelis (svarer til 16 gram)...
Dahl med røde linser
Dahl med røde linserSkyl hvidkålen og skær den ud i tynde skiver. Pil løg og hvidløg og sk...