Video: Gullaschsuppe
GullaschsuppeKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Magert oksekød
-
2 skive Bacon i skiver
-
2 tsk Olie
-
2.5 stk Løg i tern
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1.5 liter Vand
-
3 tsk Paprika
-
3 fed Presset hvidløgs fed
-
0.5 tsk Chili
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0.25 stk Hakket selleri
-
2 stk Rød peberfrugt
-
6 stk Kartofler i tern
Gullaschsuppe
Bacon og kød svitses i olien. Løg tilsættes og svitses med.
Tilsæt de hakkede tomater, vand og krydderier og rør rundt.
Kog suppen i ca. 1 time.
Tilsæt herefter selleri, peberfrugter og kartoflerne, der er skåret i tern.
Lad suppen koge yderligere ca. 15 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.
Nu er din gullaschsuppe klar til servering - velbekomme!
Variationer af gullasch
Gullasch er en varm og lækker vinterret. Simreretten kommer oprindeligt fra Ungarn og er lavet på kød, løg og paprikakrydderi. Der findes uendeligt mange meninger om, hvad der skal i en gullasch. Du kan fx tilføje gulerødder eller vælge at udelade nogle ingredienser for at gøre retten mere enkel. Grundsmagen kommer fra kød, løg og paprika.
Tilbehør
Det typiske tilbehør til gullasch herhjemme er kartoffelmos. Men du kan også sagtens servere retten med kogte kartofler, ris eller - for den sags skyld - pasta. Hvis du har valgt at følge opskriften og ikke puttet ekstra grøntsager i, kan du lave en lækker grøn salat ved siden af.
Endelig kan du også servere et hjemmebagt flûte til, hvis du er mere til brød. Mulighederne er mange, og heldigvis kan du jo variere gullaschsuppen fra gang til gang helt efter dine præferencer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede auberginer
Skræl auberginen og skær den i skiver.Bland blødgjort smør, hvidløgspulver og oregano i en...
Bønnesalat med tomater
Bønnesalat med tomaterDe grønne bønner koges let og køles af.Cherrytomaterne deles i kvart...
Crema pasticcera med jordbær coulis
Pisk æg med farin og tilsæt mel. Tilsæt mælk og kog i 3 min. Kompot: Kog jordbær med flor...