Video: Osso buco
Osso bucoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4.5 stk Kalveskank
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Hvedemel
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 stk Hakket løg
-
2 deciliter Hvidvin
-
10 stk Tomat
-
2 deciliter Vand
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Laurbærblad
Osso bucco
Kalveskank vendes i mel tilsat salt og peber.
Brunes i smør i en gryde.
Løg tilsættes og brunes med.
Hvidvin og tomater i tern tilsættes.
Vand og krydderurter tilsætte (vand til det dækker kødet).
Lad simre under låg i ca. 1½ - 3 timer.
Retten jævnes efter behag.
Din osso bucco er klar til servering - velbekomme!
Osso bucco er en fantastisk vinterret. Man kan tilføje kartofler under tilberedningen af retten, så kartoflerne tager smag af resten af ingredienserne. Eller kan man servere osso bucco med, eller til kartoffelmos eller flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rugbrød med surdej
Sådan laver du rugbrød med surdejIngredienserne til dejen blandes og der tages fra til en...
Indbagt mørbrad
Vinterhittet indbagt mørbradIndbagt mørbrad er en gammel klassiker fra det danske køkken....
Blomkålskarry
Pil løgene og skræl ingefæren. Hak derefter skalotteløg, hvidløg, ingefær og chili (med el...