Video: Osso buco
Osso bucoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4.5 stk Kalveskank
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Hvedemel
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 stk Hakket løg
-
2 deciliter Hvidvin
-
10 stk Tomat
-
2 deciliter Vand
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Laurbærblad
Osso bucco
Kalveskank vendes i mel tilsat salt og peber.
Brunes i smør i en gryde.
Løg tilsættes og brunes med.
Hvidvin og tomater i tern tilsættes.
Vand og krydderurter tilsætte (vand til det dækker kødet).
Lad simre under låg i ca. 1½ - 3 timer.
Retten jævnes efter behag.
Din osso bucco er klar til servering - velbekomme!
Osso bucco er en fantastisk vinterret. Man kan tilføje kartofler under tilberedningen af retten, så kartoflerne tager smag af resten af ingredienserne. Eller kan man servere osso bucco med, eller til kartoffelmos eller flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sushiris
Sushiris opskriftSkyl risene et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den der...
Braisserede artiskokker med kapers og persille
Bland vand og 1/3 af citronsaften. Klargør artiskokkerne, skær dem i kvarte og put dem i c...
Bagt cheesecake - New York style
Bagt cheesecake - New York StyleBlend kiks med smeltet smør og pres de knuste kiks med smø...