Video: Flødekarameller
FlødekaramellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Rørsukker
-
125 gram Glukosesirup
-
1 spsk Rapsolie
Kom fløde, sukker og glukosesirup i en lille kasserolle, og kog til en gylden karamel.
Det tager ca. et par timer før massen begynder at tykne og slippe bunden.
Rør indimellem.
Brug et sukkertermometer og mål temperaturen i massen.
Når den er 121 grader, tages gryden af varmen.
Beklæd en lille form på ca. 20x10 cm med bagepapir.
Pensl med et tyndt lag olie.
Hæld karamelmassen i formen, og lad massen afkøle.
Stil derefter massen i køleskabet.
Skær karamelmassen ud i lige store stykker.
Opbevar karamellerne på køl med bagepapir i mellem.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingemousse
Kyllingekødet pureres i en blender sammen med æg, créme fraiche og løg.Husblasen smeltes i...
Rabarberkage med chokolade
Rabarberkage med chokoladeStart med at tænde din ovn på 180 grader.Beklæd derefter en spri...
tzatziki med skyr
Tzatziki med skyr Hæld skyren op i en skål. Riv eller pres hvidløget, riv agurken på et r...