Video: Flødekarameller
FlødekaramellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Rørsukker
-
125 gram Glukosesirup
-
1 spsk Rapsolie
Kom fløde, sukker og glukosesirup i en lille kasserolle, og kog til en gylden karamel.
Det tager ca. et par timer før massen begynder at tykne og slippe bunden.
Rør indimellem.
Brug et sukkertermometer og mål temperaturen i massen.
Når den er 121 grader, tages gryden af varmen.
Beklæd en lille form på ca. 20x10 cm med bagepapir.
Pensl med et tyndt lag olie.
Hæld karamelmassen i formen, og lad massen afkøle.
Stil derefter massen i køleskabet.
Skær karamelmassen ud i lige store stykker.
Opbevar karamellerne på køl med bagepapir i mellem.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt skinke med krydret sukkerglasering
Kom skinken i ovnen ved 200°C.Glasur: Bland alle ingredienserne godt i en skål.Efter 2 tim...
Dansk gullasch
Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...
Cherrytomater med salatskud
Skær to tværgående snit, som danner et kryds, halvejs igennem en cherrytomat.Tag et stykke...