Video: Bagt Fenikkelsauce
Bagt FenikkelsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2-4 stk Fennikelknold
-
0,5 deciliter Hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Revet parmesan
-
0,5 stk Citronsaft
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Fenikkel renses og deles i kvarte eller halve afh af størrelsen. De lægges i et ildfast fad, hvidvin og fløde tilsættes. Krydr med salt og peber. Bages i ovnen i 20 minutter ved 180 grader. Parmesan drysses over og bag videre i ca 15 minutter. Før servering presses den halve citron over rettet. Godt til fisk og lyst kød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sauce verte med creme fraiche
Blend det hele med 0,5 dl. creme fraiche, vend denne blanding i resten af creme fraichen o...
Spaghetti med kødsovs
Spaghetti med kødsovsHak et stort løg i fine tern og pil skrællen af hvidløgene. Skræl gu...
Ghribas
1. Tænd ovnen på 180 grader. 2. Si mel og flormelis op i en skål. 3. Tilsæt sesamfrø, sa...