Video: Bagt Fenikkelsauce
Bagt FenikkelsauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2.4 stk Fennikelknold
-
0.5 deciliter Hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Revet parmesan
-
0.5 stk Citronsaft
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Fenikkel renses og deles i kvarte eller halve afhængig af størrelsen.
De lægges i et ildfast fad, hvidvin og fløde tilsættes.
Krydr med salt og peber.
Bages i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
Parmesan drysses over og bag videre i ca 15 minutter.
Før servering presses den halve citron over rettet.
Godt til fisk og lyst kød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nigri-sushi med tun
Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...
Tartouillat - kirsebærkage
Tartouillat - KirsebærkageSigt mel og sukker ned i en skål.Tilsæt vanillesukker og bagepul...
Gammeldags risbudding
Forvarm ovnen til 150°C. Smør en kageform.Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt sukker, ris, smør...