Video: Pandekager med spinat og skinke
Pandekager med spinat og skinkeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk spinat
-
2.3 stk Revet gulerod
-
175 gram Naturel flødeost
-
2 spsk Revet parmesan
-
150 gram Skinke i tern
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0 Gratineringsost
Skyl spinaten godt og damp den under låg i 5 minutter. Vrid vandet ud og hak spinaten. Bland spinat og de revne gulerødder godt sammen. Rør så flødeost, parmesan og skinke i. Smag godt til med salt, friskkværnet peber og revet muskatnød. Kom blandingen på pandekagerne og rul den sammen om fyldet. Læg dem i et smurt ovnfast fad - læg dem tæt sammen og med sammenføjningen nedad. Kom lidt smør/margarine klatter på og drys med revet ost. Sæt i ovnen ved 200 grader og gratiner til de bliver gyldne. Server med en god salat og evt. brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunbryst - appelsin- og sennepspaneret
Ovnristede kartofler: Forvarm ovnen til 200°C. Bland kartofler i skiver, hvidløg, olivenol...
Kyllinge Cordon Bleu
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Bank kyllingebrysterne til en tykkelse på 0....
Gærklejner
Opvarm en stor kop mælk op til ca. 25-30 grader, når det er varmet op tilføjes gær, æg, su...