Video: Meget mere chilli con carne
Meget mere chilli con carneKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Hakket løg
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
2 tsk Spidskommen
-
3 stk Knust hvidløgs fed
-
2 tsk Chili
-
1 stk Porter øl
-
2.5 deciliter Rødvin
-
2.5 deciliter Stærk kaffe
-
1 dåse chilibønner
-
1 dåse Kidneybønner på dåse
-
50 gram Mørk chokolade
-
0.5 spsk Finthakket chili
-
0 Salt
-
0 Peber
Kød og løg svitses ved høj varme. Tomater, spidskommen, knust chilli og hvidløg tilsættes. Herefter tilsættes øl, rødvin og kaffe lidt ad gangen efterhånden som retten koges ind. Retten skal simre uden låg min. 2 timer, gerne længere, - jo længere jo bedre. Hvis retten simrer i mange timer kan der tilsættes mere øl, vin og kaffe end angivet. Retten skal ikke jævnes. Smag til med salt, peber og tørret chilli. 15 minutter før servering tilsættes bønnerne og den frisk chilli. Lige inden servering tilsættes den mørke chokolade. Rør chokoladen ud og servér med ris, nachos eller brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nakkekamkoteletter i folie
Nakkekamkoteletten brunes på panden, drysses med salt og peber, lægges på et stort stk....
Gulerodspesto
Sådan laver du gulerodspesto Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker. Fyld en gryde...
Andesalat med vilde ris, pecannødder, druer og appelsindressing
Forvarm ovnen til 230°C. Opvarm en stor slip-let pande, til den er varm. Tilsæt andebry...