Video: Kanelbrød
KanelbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
7.1 deciliter Mælk
-
50 gram Gær
-
25 gram Usaltet smør
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Salt
-
1200 gram Hvedemel
-
50 gram Smør
-
2 spsk Sukker
-
2 spsk Kanel
-
1 stk Æg til pensling
-
0 Perlesukker
Sådan laver du Kanelbrød
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt derefter det smeltede smør.
Bland sukker, salt og mel sammen og rør i mælken.
Ælt dejen godt igennem, til den er lind og ikke klæg, brug evt. lidt mel.
Stil til hævning et lunt sted i 45 min.
Imens brødet hæver, røres smør, sukker og kanel sammen.
Efter hævning deles dejen i to og rulles ud til store firkanter på et meldrysset køkkenbord.
Smør kanelsmørret ud over, rul dejen sammen til et brød, og stil det til efterhævning i 20 minutter.
Pensl brødet med sammenpisket æg og drys med perlesukker.
Bag ved 200 grader i 40 minutter. Spis brødet lunt med smør til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksefarssuppe
Svits bacon let i en gryde. Kom fars samt hakket løg i, drys karry ved. Rør rundt til køde...
Agurkesuppe med blåbær
Agurkesuppe med blåbærSkræl agurkerne og skær dem på langs. Skrab kernerne ud og gem dem t...
Græsk suppe med citron og kylling
Græsk suppe med citron og kyllingRiv citronskal fra en citron, og pres citronsaften fra al...