Video: Helstegt dyreryg og bov
Helstegt dyreryg og bovKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Dyreryg
-
1.2 stk Dyrebov
-
300 gram Spæk
-
2 stk Gulerod
-
10 stk Knuste enebær
-
3.4 deciliter Piskefløde 38%
-
1.2 spsk Ribsgele
-
1.2 spsk Sovsekulør
-
25 gram Margarine til steging
-
1.2 spsk Maizena
Afpuds dyreryggen.
Fileter og skær mørbraden fra benene.
Afbuds bovene for sener.
Tilsæt margarine i en varm bradepande, kom rygbenene samt bove, hals og evt. ribben i, og sæt det hele over i ovnen ved ca. 225 grader, til det er brunet godt.
Put bove, hals og evt. ribben op i en stor gryde, der er fyldt med vand, urter, knuste enebær og salt.
Sæt gryden til at koge, afskumme og koge videre i 1 time.
Server evt. med halve pærer med tyttebær og Waldorfsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt skinke med sukker- og krydderglasur
Klargør og opvarm skinken efter størrelse og anvisning på emballagen. I mellemtiden klarg...
Hyben chutney
Hyben chutneyDe rensede hyben koges sammen med udkernede æbler skåret i både. Blend og sig...
Sellerilasagne
Skær sellerien i 1/2 cm tykke skiver. Blancher selleriskiverne i letsaltet vand ca. 3 min....