Video: Sellerilasagne
SellerilasagneKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Knoldselleri
-
4 stk Porre
-
2 spsk Olie
-
1 stk Finthakket chili
-
2.3 stk Hakket hvidløgs fed
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
100 gram Hakkede valnødder
-
2 deciliter Fløde 13%
-
100 gram Revet mozarella
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
0 Frisk timian
Skær sellerien i 1/2 cm tykke skiver.
Blancher selleriskiverne i letsaltet vand ca. 3 min.
Skær porerne i tynde skiver.
Svits porrer, chilli og hvidløg i olie i 5-6 min.
Tilsæt tomater (uden væde) og fløde og smag til.
Læg selleri og porreblanding lagvis i et ildfast fad.
Drys ost og valnødder mellem lagene.
Slut med porreblanding og ost.
Sæt fadet i ovnen i 25 til 30 min. ved 220 grader. Server flutes til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Speltboller
SpeltbollerAften: Rør vand og speltmel med saltet og ca. 5 g gær, og stil det i køleskabet...
Bagels med røget laks og krydret flødeost
Har du lidt laks og flødeost tilovers, så lav disse lækre bagels. Skær de 2 bagels over og...
Fennikelgratin
Rengør fennikel og skær den i halve. Svits fennikelstykkerne i smør i 5 min. og tilsæt mel...