Video: Sellerilasagne
SellerilasagneKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Knoldselleri
-
4 stk Porre
-
2 spsk Olie
-
1 stk Finthakket chili
-
2.3 stk Hakket hvidløgs fed
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
100 gram Hakkede valnødder
-
2 deciliter Fløde 13%
-
100 gram Revet mozarella
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
0 Frisk timian
Skær sellerien i 1/2 cm tykke skiver.
Blancher selleriskiverne i letsaltet vand ca. 3 min.
Skær porerne i tynde skiver.
Svits porrer, chilli og hvidløg i olie i 5-6 min.
Tilsæt tomater (uden væde) og fløde og smag til.
Læg selleri og porreblanding lagvis i et ildfast fad.
Drys ost og valnødder mellem lagene.
Slut med porreblanding og ost.
Sæt fadet i ovnen i 25 til 30 min. ved 220 grader. Server flutes til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags risbudding
Forvarm ovnen til 150°C. Smør en kageform.Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt sukker, ris, smør...
Lakseroulade med kørvel
Smør et tyndt lag creme fraice på pandekagerne/tortillas. Drys med lidt kørvel og dild. Læ...
Focacciasandwich med skinke
Focacciasandwich med skinkeRør gæren ud i lunkent vand, tilsæt salt, 2/3 af olien og hvede...