Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Salat med bønner og broccoli

Proteinrig mad
Kødretter

Start med rense og skylle grøntsagerne grundigt. Pluk broccolien i buketter, del asparges...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskedeller med ingefær og forårsløg

Stærk mad
Fiskeretter

Fiskedeller med ingefær & forårsløg: Se fileterne efter for skind og ben, og skær dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kirsebærtærte

Vegetar
Fedtfattig mad

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, kanel og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag