Video: Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugtKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
2 stk Løg
-
2 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Porre
-
1 stk Hønsebouillonterning
-
2 tsk Hvidvinseddike
-
1 kg Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 knsp Frisk timian
-
2 tsk Karry
-
4 spsk Hvedemel
-
7.8 deciliter Vand
Peberfrugterne skylles og deles på langs og indmaden fjernes.
Bagefter skæres de i tynde strimler på langs.
Løgene pilles og deles i kvarte både.
Porerne renses og skæres i tynde skiver. Varm en sauterpande eller passende gryde op, med margarine.
Kyllingebrystfileterne steges kort på begge sider. Kyllingebrysterne tages op, og stilles til side. De strimlet peber, porrer og løg kommes på panden, og svitses godt.
Tomatpuré og karry kommes på panden, og svitses kort.
Melet tilsættes og det hele røres godt sammen.
Vand tilsættes til saucen har den rette konsistens.
Hvidvinseddike, hønsebouillon, salt, peber og timian tilføjes. Kyllingebrysterne lægges tilbage i saucen, og braiseres (kog dem i saucen) møre ved svag varme.
Vendes indimellem. Saucen smages evt. yderligere til inden servering. Retten serveres med løskogte ris, som koges efter anvisningen på pakken. Anretning Et lag sauce lægges i bunden af tallerkenen. Læg en mellem bunke ris i midten med lidt top.
Kyllingebrystfilerne skæres skråt i skiver, og anrettes på toppen af risene.
Til sidst kommes lidt sauce henover toppen og pyntes med bredbladet persille
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Løgsuppe med æblecider
Smelt smørret med olien ved middelhøj varme i en stor gryde. Tilsæt skiveskårne løg og...
Fiskespyd
Skyl fisken, tør den og skær den i store terninger, som pensles med lidt olie og citronsaf...
Tagliatelle funghi
1) Champignonerne renses og skæres i skiver. Hvidløg og løg pilles og hakkes fint. I en s...