Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blue Cheese Omelet

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern og svits dem i olie på en lille pande til de er bla...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Oksekødspie

Kødretter

Beklæd en smurt tærteform med udrullet butterdej (se note 1). Prik den med en gaffel og ba...

  2
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
Opskrift

Havrebrød med ymer

Vegetar
Fedtfattig mad

Sådan laver du havrebrød med ymer:Opløs gæren i vandet og rør salt, surmælksprodukt og hav...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag