Hovedret
Nutrition facts: 5125 calories 60.7 carb 7.46775 fat 11.875 fiber 35.025 protein 2.69125 fat 5.3125 sugar

Video: Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Løgsuppe med æblecider

Fjerkræ

Smelt smørret med olien ved middelhøj varme i en stor gryde. Tilsæt skiveskårne løg og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1400
Opskrift

Fiskespyd

Fiskeretter

Skyl fisken, tør den og skær den i store terninger, som pensles med lidt olie og citronsaf...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1914
Opskrift

Tagliatelle funghi

Vegetar

1) Champignonerne renses og skæres i skiver. Hvidløg og løg pilles og hakkes fint. I en s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1512

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag