Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 22/09-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnstegte koteletter

Kødretter

Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de læ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blomkålsgratin

Vegetar

Blomkålen deles i buketter og koges i 5 min i letsaltet vand. Smørret smeltes i en gryde o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ostesuppe med bacon

Kødretter

Fremgangsmåde: Ostesuppe med bacon.Bacon skæres i tern og brunes i en lille klat smør. De...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag